Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Oosterhout Logo

Ontstoppen

WC verstopt Oosterhout

Wij verhelpen jouw wc verstopping

OOSTERHOUT

WC verstopt Oosterhout?

WC verstopt Oosterhout? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een te wc ontstoppen. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor veel stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig en je wilt waarschijnlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. 

Er zijn meerdere manieren waarmee een wc kan ontstoppen. Wij hebben er een aantal op een rij gezet.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Oosterhout? Bel gratis naar 0162 211 691 om een afspraak te maken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wij raden aan om vooraf de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op deze manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer terechtkomen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Oosterhout Logo
Loodgieter ontstoppen Oosterhout afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Wanneer je een verstopping wilt verhelpen, is het belangrijk dat je weet wat de oorzaak van de verstopping is. In de meeste gevallen wordt een verstopping ontstaan door een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het is mogelijk dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet wegspoelt. Hierdoor zal uiteindelijk een verstopping ontstaan. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Denk je dat het iets is als vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan raden wij aan een manier te hanteren waarmee je de spoeling kunt forceren en de wc op die manier kunt ontstoppen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppingsdienst Oosterhout op 0162 211 691.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in de meeste gevallen zelf ook bij komen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. 

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0162 211 691. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe!

Ontstoppen afvoer Oosterhout
Ontstoppingsdienst Oosterhout

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En heb je het idee dat deze veroorzaakt worden door papier, vet of iets anders dat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Begin met het vullen van een grote emmer met warm water. Spuit hier twee eetlepels wasmiddel bij. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Oosterhout om jouw klus te bespreken 0162 211 691.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Probeer het dan met de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Begin met het flexibel maken van de ontstopper door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt en dat er zo min mogelijk lucht bij kan.

Trek vervolgens de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet laten loskomen. Herhaal dit een aantal keer tot de verstopping helemaal naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kan de situatie alleen maar erger gemaakt worden. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken van de plopper.

Lukt het niet? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsdienst Oosterhout.

Ontstoppen Oosterhout Leiding
WC verstopt Oosterhout

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Deze veer kan namelijk schade aanbrengen aan de binnenkant van de leidingen. 

Neem nu contact op met de spoedservice van Ontstoppen Oosterhout om jouw klus te bespreken 0162 211 691.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet is helaas niet altijd even makkelijk. In sommige gevallen ligt de oorzaak gewoon ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Oosterhout er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0162 211 691 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Oosterhout

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-oosterhout

WC verstopt

WC verstopt Oosterhout

Is je WC verstopt? En woon je in de buurt van Oosterhout? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Oosterhout. Wij bieden snelle service: we zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-oosterhout-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Oosterhout en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-oosterhout-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Oosterhout

Woon jij in Oosterhout en omstreken? En heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak direct een afspraak!

loodgieter-oosterhout-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Oosterhout en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Oosterhout.

Loodgieter Oosterhout Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Oosterhout en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Oosterhout! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0162 211 691

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Oosterhout

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Oosterhout