Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Oosterhout Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Oosterhout

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

OOSTERHOUT

Afvoer verstopt Oosterhout?

Afvoer verstopt Oosterhout? Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan verwarrend zijn. Er zijn veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Hierdoor kan het soms onduidelijk zijn wat nou wel, en wat nou niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Onze ervaren ontstoppers hebben daarom een aantal handige tips op rij gezet!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of laat je het liever door een ervaren rioolspecialist doen? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen over een verstopte afvoer? Neem direct contact op via 0162 211 691 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Oosterhout

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het ontstoppen van jouw afvoer in Oosterhout? Dan je bij ons absoluut aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Oosterhout, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Wij geven naast het ontstoppen van je afvoer ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingen Oosterhout lost het voor je op! Neem gerust contact op via 0162 211 691 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Oosterhout Logo
Loodgieter ontstoppen Oosterhout afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet doorloopt, is de kans groot dat dit te maken heeft met een verstopping. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog steeds niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0162 211 691. Wij van Ontstoppingsdienst Oosterhout helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Bij elektrische apparaten (denk aan een vaatwasser of wasmachine) worden verstoppingen vaak veroorzaakt in de filter. Wij raden je daarom ook aan om deze te controleren.

Hoe doe je dit? Veel filters zijn relatief eenvoudig te verwijderen. Zie je dat deze vies zijn? Dan kun je ze reinigen in warm water. Wanneer de filter weer droog is, kan deze weer teruggeplaatst worden. 

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Oosterhout
Afvoer verstopt Oosterhout

Sifon

Sifon legen

Vrijwel elke afvoer is voorzien van een sifon. Een sifon is de zwanenhals-vormige stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt soms voor dat de sifon niet meer naar behoren functioneert. In een groot deel van de gevallen wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor wordt de doorgang voor het water kleiner en vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een andere manier waarmee je hopelijk je afvoer kan ontstoppen, is door gebruik te maken van zuiveringszout (baking soda). De praktijk heeft uitgewezen dat deze methode goed werkt wanneer je te maken hebt met een verstopte afvoer. 

Hoe doe je dit? Vul een emmer met water. Voeg zuiveringszout toe. Giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Oosterhout Leiding
Riool ontstoppen Oosterhout graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is door gebruik te maken van een plopper.

Hoe doe je dit? Zet de ontstopper op de afvoer. Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Oosterhout om jouw klus te bespreken met onze experts via 0162 211 691.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer. Dit is een manier die vaak wordt gebruikt door professionele ontstoppers. 

Hoe werkt dit? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Doe dit zonder veel kracht te zetten, hiermee voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0162 211 691. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Oosterhout
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op veel verschillende manieren verstopt raken. Bijvoorbeeld door het ophopen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een breuk in de leiding. Hierdoor krijgt vuil de kans om zich op te hopen in de gescheurde leiding. Deze ophoping veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere huizen, waar de rioolbuizen nog gemaakt zijn van gres. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool ook gaan verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat complexer ligt.

Er zijn dus diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van? Bel dan direct naar 0162 211 691 om jouw riool zo snel mogelijk te ontstoppen.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Om die reden vinden de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld onverstandig frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Daarom is het goed om eens in de zoveel tijd een controle uit te voeren op de rioleringen. Hiermee kunnen hardnekkige verstoppingen voorkomen worden.

Wij maken gebruik van de nieuwste meetapparatuur die het een stuk makkelijker maakt de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0162 211 691.

Loodgieter Oosterhout Ontstoppen
WC ontstoppen Oosterhout

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil je direct een oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0162 211 691.

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in de buurt van Oosterhout? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Oosterhout. Wij bieden snelle service: we zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-oosterhout-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Oosterhout

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Oosterhout en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-oosterhout-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Oosterhout

Woon jij in Oosterhout en omstreken? En heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak direct een afspraak!

loodgieter-oosterhout-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Oosterhout en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Oosterhout.

Loodgieter Oosterhout Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Oosterhout en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Oosterhout! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Oosterhout

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Oosterhout en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0162 211 691.

Verstopping Oosterhout

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Oosterhout

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Oosterhout Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Oosterhout. Bedankt voor de snelle service!

Jumbo Oosterhout Nieuwe Bouwlingstraat

Bij ons heeft Ontstoppen Oosterhout twee verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Oosterhout

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Oosterhout.

Brandweer Kazerne Oosterhout

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0162 211 691

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Oosterhout

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Oosterhout