Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Oosterhout Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Oosterhout

Wij verhelpen jouw riool verstopping

OOSTERHOUT

Riool ontstoppen Oosterhout?

Riool ontstoppen OosterhoutWij hebben gemerkt dat de meeste verstopping het snelst verholpen zijn wanneer je begint met het aanpakken van de oorzaak. Hiermee beperk je de stankoverlast ook zo erg mogelijk.

Onze ontstopper staan voor je klaar. Neem direct contact op via 0162 211 691 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Oosterhout staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Om te beginnen moet je jezelf dus het volgende afvragen: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen. 

Een rioolverstopping kan op verschillende manieren herkend worden. Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Oosterhout in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de oorzaak van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit kun je doen door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. op het moment dat een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Is dit niet geval en heb je toch te maken een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0162 211 691 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Oosterhout Logo
Loodgieter ontstoppen Oosterhout afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige en effectief middel bij het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd tegelijkertijd komt hier ook risico bij kijken. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda. Werkt dit niet en ga je toch aan de slag met een hogedrukreiniger?

Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en secuur werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Hoe ga je te werk? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppingsdienst Oosterhout op 0162 211 691.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een zeer handig, goedwerkend middel op het moment dat je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een ophoping van restafval. Deze flexibele veer druk je relatief gemakkelijk in de afvoer. Doe dit zonder veel kracht te zetten. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, kan je voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Spoel de afvoerbuis vervolgens goed door met water. Op die manier blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0162 211 691.

Ontstoppen afvoer Oosterhout
Ontstoppingsdienst Oosterhout

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een ontstopper is een verantwoorde methode bij het ontstoppen van een riool. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de ontstopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de ontstopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de ontstopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ontstopper’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

heb jij vragen over het ontstoppen van jouw riool? Bel dan gratis en vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Oosterhout via 0162 211 691.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier kan zijn. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Daarentegen is soda ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit op de juiste manier kan doen.

Schep de soda in de verstopte afvoer. Laat dit een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met warm water. Wij raden aan dit proces een aantal keer te herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Deze methode kan dus goed zeer effectief zijn bij het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Oosterhout op 0162 211 691.

Ontstoppen Oosterhout Leiding
Riool ontstoppen Oosterhout graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Online worden veel verschillende ontstoppingsmiddelen aangeboden. Helaas hebben deze middelen alleen niet altijd een positief effect. Het gebruik van een aantal van deze middelen kan resulteren in beschadigingen in de afvoer. Een aantal van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben op de binnenkant van de leidingen.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij het wél op een verantwoorde manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppingsdienst Oosterhout op 0162 211 691.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed? Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Oosterhout en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Neem direct contact op via 0162 211 691.

Graven riool Oosterhout

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in de buurt van Oosterhout? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Oosterhout. Wij bieden snelle service: we zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-oosterhout-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Oosterhout en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-oosterhout-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Oosterhout

Woon jij in Oosterhout en omstreken? En heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak direct een afspraak!

loodgieter-oosterhout-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Oosterhout

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Oosterhout en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Oosterhout.

Loodgieter Oosterhout Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Oosterhout en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Oosterhout! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Oosterhout

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0162 211 691.

Verstopping Oosterhout

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Oosterhout!

Riool Oosterhout

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Oosterhout Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Oosterhout. Bedankt voor de snelle service!

Jumbo Oosterhout Nieuwe Bouwlingstraat

Bij ons heeft Ontstoppen Oosterhout twee verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Oosterhout

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Oosterhout.

Brandweer Kazerne Oosterhout

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0162 211 691

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Oosterhout

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Oosterhout